De Meubelmakers vinden dat een ruimte goed moet voelen, zodat u kunt werken in een inspirerende omgeving. Helemaal als het om een kantoor aan huis gaat. U kunt uw bureau of kast op maat helemaal samenstellen naar uw wensen. Wilt u eens wat stalen van materialen en kleuren zien? Uw kantoormeubelen op maat kunnen we samenstellen uit tal van mogelijkheden.

Bureau

Een vrijstaand of zwevend bureau? Alles kan! Samen kunnen we kijken wat het beste past bij u en uw woonstijl. Aangezien we een bureau op maat maken, kunnen we alle kanten op. Wilt u de ruimte rustig en strak houden? Dan kunnen we een zwevend bureau maken. Maar ook wanneer u graag veel opbergruimte in het bureau wilt, zijn er vele mogelijkheden! Bijvoorbeeld een bureau met ladenblok of het bureau verwerkt in een kastenwand.

Kastenwand

Een inbouw kastenwand geeft een combinatie van veel bergruimte en een luxe stijlvolle uitstraling. Een kastenwand kan op maat gemaakt worden van de vloer tot het plafond. Het geeft uw kantoor aan huis een luxe en rustige uitstraling. Ook kunt u de inbouw kastenwand geheel naar eigen smaak indelen en zelf bepalen of u laden en deuren wilt toevoegen. Wilt u ruimte voor decoratie of mooie persoonlijke spullen? Dan maken we daar toch even een plan voor? We vinden het enorm leuk om hierin mee te denken.

Kast

Mist u net wat bergruimte? Of is die ene hoek van het kantoor toch wat kaal? Een lage ladekast met wat leuke decoratie geeft al een hele andere sfeer. Maar wanneer u echt voor veel bergruimte wilt gaan dan kunnen we een hoge vrijstaande kast op maat maken. Geheel aangepast aan uw kantooroppervlakte. Ook kunnen we een stijlvolle archiefkast maken in vele kleuren en met diverse afwerkmogelijkheden.