De keuken, wat is het toch altijd weer een prachtig project om te ontwerpen. Alles is mogelijk. Wij maken keukens op maat! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke houten keuken, een strakke moderne keuken of een combinatie van meerdere stijlen. Wilt u graag stijlvol wonen? Dan bieden wij u alle mogelijkheden voor een luxe interieur.

Kastenwand

Heeft u een mooie lange wand? Dan zou u kunnen kiezen voor een keuken kastenwand waar alle apparatuur in is verwerkt. Hiervoor zijn meerdere houtsoorten en heel veel verschillende afwerkingen beschikbaar. Zo kunt u zelf uw eigen unieke maatwerk keuken samenstellen.

Kookeiland

Een keuken met kastenwand en kookeiland in geheel eigen stijl? Een keuken laten maken door ‘De Meubelmakers’ is dan een goed idee. Wij bieden u tal van mogelijkheden met kwalitatief goede producten Wij werken met eikenhout. Een product dat een leven lang meegaat.

Details en functies

Een mooie afwerking doet veel met de uitstraling van een keuken. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat u kunt kiezen uit een ruim assortiment aan beslag in vele kleuren en materialen. En dat kan! We hebben vele soorten knoppen, grepen en freesgrepen.