Weet u nog niet precies hoe u de slaapkamer wilt indelen? Of heeft u juist exact een plaatje in uw hoofd hoe het moet worden? De Meubelmakers zijn sterk in visualisatie en vertalen een idee graag naar een 3D tekening.

Inspiratie

Inloopkast

Een inloopkast op maat geeft een opgeruimde en luxe uitstraling. Uw kleding en schoenen komen hier volledig tot hun recht. Ook geeft het een kamer meerwaarde. Het is niet alleen een kamer waar kleding hangt, het wordt een goed doordacht en functioneel onderdeel van uw huis. Zo gaat u uw woonruimte optimaal benutten. En wij denken daarin graag met u mee!

Kastenwand

Het is mogelijk om voor uw slaapkamer een kastenwand op maat te laten maken. Volledig afgestemd op uw wensen. Wilt u veel ruimte voor kledinghangers of veel laden? Dat kan! Ook bieden we een ruim assortiment aan beslag en kleuren waarmee we de kastenwand kunnen afwerken.

Houten bed op maat

Kunt u de juiste afmetingen voor uw bed nergens vinden? Wij maken bedden op maat. Ook kunnen wij uw bed in een kastenwand bouwen, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Nachtkastje

Toch het bed niet verwerken in een kastenwand? Dan bieden wij u tal van mogelijkheden voor op maat gemaakte nachtkastjes. Een smal houten nachtkastje? Of een hoog houten nachtkastje? Van houtsoort tot kleur, van afmeting tot beslag, het is uw keuze! En wij denken graag met u mee.