Wilt u uw woonkamer inrichten? Wij denken met u mee over de meubelen in uw woonkamer. Ieder huis heeft andere afmetingen. Wij streven ernaar om samen met u een plan te maken, zodat u elke vierkante meter woonruimte optimaal kunt benutten op uw manier. Zowel in praktisch opzicht als in een luxe en stijlvolle uitstraling. Wij zijn pas tevreden wanneer uw interieurplaatje dat u voor ogen had klopt, en wanneer uw praktische wensen hier ook in terugkomen.

inspiratie

Tv-meubelen / dressoirs

Een dressoir of een tv-meubel wordt heel vaak op maat gemaakt. Veel mensen vinden het mooi wanneer het doorloopt naar bijvoorbeeld een kastenwand. Maar ook een zwevend tv-meubel is mogelijk. Alles kan geheel in uw eigen stijl. Bijvoorbeeld een zwart gespoten of industrieel dressoir.

Sidetables / salontafels / bijzettafels

Wilt u een houten sidetable in dezelfde stijl als uw salontafel? Dat kan! Maar ook iets heel anders is mogelijk. We werken met verschillende houtsoorten en kunnen deze in heel veel kleuren spuiten. Ook kunnen we losse bijzettafels maken in allerlei formaten. Maar wat zijn nou eigenlijk de ideale afmetingen voor een salontafel? Die zijn er niet. Wij passen alles volledig aan op uw woonruimte en maken salontafels op maat.

Kasten

Een eikenhouten kast, een kastenwand op maat of een klein stukje kastenruimte tussen een paar muren? Dit kan gerealiseerd worden in alle afmetingen, kleuren en materialen. Kasten kunnen erg praktisch zijn met veel bergruimte. Maar ze kunnen ook een hele stijlvolle toevoeging zijn. Denk aan een open vakkenkast met daarin uw mooiste accessoires en herinneringen. Of een eiken buffetkast met glasdeuren voor uw servies. Wij maken die wandkast volledig op maat!