Kasten, ze zijn er in vele soorten en maten. Voor elke woonruimte is er wel een kast. Bijvoorbeeld een op maat gemaakte:

  • houten buffetkast
  • kantoorkast
  • inloopkast
  • inbouwkast
  • kastenwand

Er zijn dus vele mogelijkheden. Zoekt u iets anders? Ook dat kunnen we voor u maken.

Verschillende houtsoorten

Genoest eikenhout: Dit eikenhout heeft een levendig effect door de noesten in het hout. Zo komt het natuurlijke effect van het hout terug in uw meubel. Dit hout kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor iets robuustere meubelen.

Geselecteerd eikenhout: Wilt u een strak meubel zonder noesten? Dan gaan we hout voor u selecteren op kleur en op tekening van het hout. Zo kunnen we uw meubel maken zonder noesten en grote kleurverschillen in het hout.

Afwerking

We hebben een ruim assortiment aan eigen kleuren en beschikken over bijna alle CBM-kleuren. Naast het kiezen van een kleur heeft u ook nog andere afwerkmogelijkheden. U kunt kiezen voor een gladde afwerking of voor een ambachtelijke afwerking. Om het ambachtelijke effect te krijgen, schrapen we het hout handmatig. Ook is het mogelijk om de randen en hoeken af te ronden.

Beslag

Na de afwerking stoppen de mogelijkheden nog niet. Om uw kast op maat nog unieker te maken kunt u zelfs nog nadenken over het beslag dat u op uw kast wilt hebben. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan knoppen, grepen en freesgrepen in vele kleurtinten en materialen. Bijvoorbeeld:

– Aluminium
– Brons
– Nikkel mat
– Brons antiek
– Brons antiek gevlekt
– Hout
– Grijs gelakt
– Tin donker
– RVS
– Geborsteld tin
– Zilver mat
– Mat zwart

Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Maak gerust eens een afspraak met één van onze meubelmakers. Die kan alles eens rustig met u doorspreken.