Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom gaan wij ook graag met u in gesprek. Maar heeft u even geen tijd en wilt u snel even iets weten? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen en zal één van onze meubelmakers u een vakkundig advies geven. Wilt u graag langskomen? U bent van harte welkom. Wij ontvangen u graag in de showroom van onze zakelijke partner.

Oriëntatie

Koffie of thee? Daar beginnen we mee! Ondertussen bespreken we uw wensen en laten wij u de mogelijkheden zien. Ook kunnen we het hoogwaardig kwalitatief eikenhout laten zien waarmee we werken. En de kleuren waarin we het kunnen spuiten. Het hele productieproces vindt binnen ‘De Meubelmakers’ plaats. Zo ook de afwerking en het monteren van het beslag. Dit kunt u allemaal bij ons uitkiezen in een heel uitgebreid assortiment.

Visualisatie

Wilt u dat plaatje in uw hoofd laten uitvoeren? Dan maken wij voor u een 3D-tekening, zodat u een nog beter beeld krijgt. We spreken elk detail met u door. Is het niet helemaal wat u voor ogen had? Dan passen we het gewoon weer aan. Op een 3D-tekening kunt u alles in zijn geheel zien en zo wordt het voor uzelf duidelijk wat u wel en niet mooi vindt. Wij maken alles uniek en op maat. Om u ook een goed beeld van de prijs te geven maken we een offerte voor u.

Realisatie

Uw wens staat op de 3D-tekening? Dan maken we een uitgebreide technische tekening. Onze meubelmaker komt persoonlijk alles inmeten en het later ook zelf monteren. Omdat het hele productieproces binnen De ‘Meubelmakers’ plaatsvindt, kunnen wij werken met korte lijnen. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt en kent de meubelmaker uw situatie exact.